HTML

RitesofPassage

Mindenkiben ott lakik Odüsszeusz. Bennem is?

Friss topikok

Ejj, magyar foci...

2008.08.02. 23:10 idiotapocs

Rég írtam már fociról. Lassan a magyar foci is a forma1 sorsára jut életemben, elsikkad az unalomban. Sajnos már igazán szidni se lehet a magyar focit, mert nem botrányosan játszunk, csak unalmasan, sótlanul. Hogy mégis miért írok róla? Talán felcsillant egy reménysugár. Neve is van, Németh Krisztián. Ez a gyerek nem viccel, tornássza felfelé magát napról-napra. A legutóbbi létrafok a Rangers - Liverpool meccs volt. Gólpassz, 11es kiharcolás.

Mondjuk nyugodtabb lennék, ha nem látnám hogy tolonganak a Liverpool keretében a hozzá hasonló fiatal titánok. Név szerint N'Gog az aki a Rangers elleni góljával is bizonyította hogy bizony van benne is bőven potenciál, ő is nyújtogatja a kezét a padban hogy helyet kér Babel, Kuyt, Keane, Torres, Voronin mellett helyett. Még leírni is rossz volt a névsort.

Hogy ne rossz szájízzel fejezzük be a posztot, pár kiragadott sor egy pool fórumról:

"His footwork is somewhat reminiscent of a certain Harry Kewell back at Leeds. This kid is a bright talent and Im very annoyed he hasnt had a taste of Premier League duty yet. He's a future number 10 for us."

"Looking at that first video there is more than a hint of the fowler in him. technique looks quality."

"I would play him ahead of Voronin, especially against smaller opponents.  I think he is ready."

Végül érdemes megnézni az alábbi összeállítást róla, ahogyan az egyik Newcastle elleni(egy bizonyos Kádár Tamás van kijelölve az őrzésére :) ) tartalék bajnokin parádézik, csak a fránya befejezésekbe ne csúszott volna hiba, legalább két gólt lőhetett volna...

Szerk.:
Nahát, mikre nem bukkan az ember, ez is még egy érdekes érvelés a pool fanok részéről miért is kell megbecsülniük Némethet:
"Nemeth had Inter,Man Utd and a few other clubs asking for him when he was at Hungary we are lucky to have him."

Szólj hozzá!

Címkék: magyarfoci németh liverpoolfc

A bejegyzés trackback címe:

https://odyssey.blog.hu/api/trackback/id/tr51597913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása