HTML

RitesofPassage

Mindenkiben ott lakik Odüsszeusz. Bennem is?

Friss topikok

Walter says goodbye

2008.07.22. 21:26 idiotapocs

Breaking Bad(AMC). Elmúlt hétvégén szószerint behabzsoltam a sztrájk miatti csonka évadot, 7 részt. Mindenki a Weeds-hez hasonlítgatja(drog+kábeltévé a kapocs, semmi egyéb), szerintem simán lekörözi azt. Ha már asszociáció akkor inkább az Összeomlás Douglas-el, de ez is csak asszociáció, nem hasonlóság. Nem is rakok be trailert, csak egy kis nyúlfarknyi kedvcsinálót, mindenki maga fedezze fel a sztorit.

A kedvcsinálóból az azért látszik hogy keményen játszadoznak az érzelmeinkkel. A főszereplő Bryan Cranston remélem Emmyvel megy haza szeptember 21-én. Hiába zseniális a Dexter mint sorozat, itt talán keményebb dió a főszereplő megformálása. Egyébként Cranston-t már háromszor jelölték Emmy-re ezért a (mellék)szerepéért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odyssey.blog.hu/api/trackback/id/tr30580670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása