HTML

RitesofPassage

Mindenkiben ott lakik Odüsszeusz. Bennem is?

Friss topikok

Watchmen

2008.07.18. 11:19 idiotapocs

Tegnap Terminator, ma meg ez? Ettől a zenétől eldobtam a hajam. Van aki szerint nem illik a képekhez, szerintem hú. Hogy mi ez a Watchmen?
 

"Watchmen is a twelve-issue comic book limited series written by Alan Moore and illustrated by Dave Gibbons. Originally published by DC Comics as a monthly limited series from 1986 to 1987, it was later republished as a trade paperback,[1] which popularized the "graphic novel" format. To date, Watchmen remains the only graphic novel to win a Hugo Award,[2] and is also the only graphic novel to appear on Time Magazine's 2005 list of "the 100 best English-language novels from 1923 to the present."[3]" Innen szedtem, honnan máshonnan.

 

Ez a vid jó minőségű, és bár a jobb oldalából levágódik 2mm, az ennél kisebb videóméret már olyan kicsi hogy egy nyúl nagyobbat szarik annál csak na. Vagy rakjam be a mosott youtube-osat? Na majd körbenézek, egyelőre jó lesz ez is.

Szólj hozzá!

Címkék: trailer watchmen

A bejegyzés trackback címe:

https://odyssey.blog.hu/api/trackback/id/tr53574022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása