HTML

Chris Taylor's Space Siege

2008.07.08. 07:24 idiotapocs

Überfasza trailer a Dungeon Siege szellemi utódjából. Kliséhegyek(apró BSG-s felhang), aztán a trailer végén egy érdekes felütés. Na, nézzétek meg. Megjelenés: 2008 aug. 22.

 

A videókból és a mindenfelé elszórt aprócska cikkekből az derült ki számomra, hogy egy továbbfejlesztett Dungeon Siege motorra számíthatunk. A csapatot elfelejthetjük, egyedül Harvey, azaz HR-V, egy segéd robotocska fog kísérni minket. A sztori bő lére lesz eresztve a Dungeon Siege-ekkel ellentétben, viszont nagyrészt a rádiónkon keresztül fognak kommunikálni velünk. Ezen kommunikációk hangneme nagyban fog függeni attól, hogy mennyire engedünk a csábításnak, vagyis hány testrészünket cseréltük le kibernetikus alkatrészekre. Elég sablonosnak hangzik egy kiberkart, netán egy szemet felszerelni, azonban mindjárt érdekesebben hangzik a gerinc, netalán az agy lecserélése. Ha a designerek megerőltették magukat, és elrugaszkodtak a Dungeon Siege 2 csiricsáré összevisszaságától, szerintem marha jól fogunk ezzel szórakozni. Valahol olvastam: Just put the word Space next to anything, the result is pure awesomeness. Ott a pont.
Gameplay vid:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odyssey.blog.hu/api/trackback/id/tr41558250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása